Sunnuntaina Supi-Volley kohtasi Kaukajärvellä paikalliskamppailussa lohkon kärjessä olevan Aitrin. Tällä kertaa vierasjoukkueena kotisalissaan pelaava Supi odotti kovaa vääntöä kokenutta Aitria vastaan ja lopulta sunnuntai-illassa pelattiinkin koko rahan edestä, kun ottelu venyi viiden erän ja kahden tunnin pituiseksi kamppailuksi.
Pelin alku oli Supilta mallikasta pelaamista. Ensimmäisessä erässä mentiin pitkään tasoissa vastustajan kanssa aina 16-16 tilanteeseen asti. Oma vastaanotto, passipeli ja hyökkäys toimivat mukavasti ja passari Tiina Sainion painavat syötöt auttoivat saavuttamaan lopulta erävoiton 17-25.
Toisessa erässä draivi tuntui jatkuvan ja Supi johti peliä jopa 10-20. Lopussa ote alkoi syystä tai toisesta lipsumaan ja Aitri pääsi parhaimmillaan kahden pisteen päähän tilanteessa 20-22. Saimme kuitenkin puristettua irti viimeiset pisteet ja erävoitto Supille pistein 21-25.
Kolmannessa erässä oli havaittavissa varman alun jälkeen pientä alamäkeä. Aitri pääsi erän alussa karkuun ja johti erää jo 10-4. Supi pelasi kuitenkin päättäväisesti pallon kerrallaan ja nousi lopulta tasoihinkin tilanteessa 13-13. Tästä mentiin hetki tasaisissa merkeissä eteenpäin, mutta lopulta Supin selkäranka katkesi omien virheiden ja hyökkäyksen tehottomuuden myötä ja kolmas erä meni Aitrille 25-17.
Neljännessä erässä Aitri tuntui olevan hieman niskan päällä, vaikka taistelimme sinnikkäästi viimeiseen palloon asti. Vastustajan ovela passari löysi toisella kosketuksella tilaa Supin takakentältä ja muutenkin Aitrin hyökkäys tuntui purevan. Neljäs erä Aitrille 25-19.
Viidenteen erään Supi lähti päättäväisin mielin. Tasaisen alun jälkeen puolten vaihtoon päästiin Supin johdossa 6-8. Seuraavat kaksi pistettä menivät puolestaan kaverille ja näin oltiin taas tasapisteissä 8-8. Pelihuumorin löytyminen ja taistelutahto kuitenkin onneksi riittivät kääntämään viidennen erän Supille 11-15. Essi Huhtasen ja Sanna Simolan suoritukset keskellä ja Johanna Hakalahden ratkaisut kolmen metrin takaa olivat ratkaisevassa roolissa viimeisen erän ja näin myös koko ottelun kääntämisessä Supin hyväksi. Tiukan kamppailun jälkeen siis otteluvoitto 2-3 (17-25, 21-25, 25-17, 25-19, 11-15) ja sen seurauksena Supille lohkon kärkipaikka. Seuraava ottelu pelataan kotona Kaukajärvellä sunnuntaina 17.11 kello 15.00 Hämeenlinnan Akatemiaa vastaan. Tervetuloa!