Tiistai-illan treenien sijaan Supin naiset matkasivat Hämeenlinnaan pelaamaan. Arki-illan pelit ovat yleensä olleet Supilaisille vaikeita ja virheiden täyttämiä. Tiistai Hämeenlinnassa toi kuitenkin tähän muutoksen.
Supin taktiikkana oli lähteä tähänkin peliin kovalla syötöllä. Aiemmassa Supin 3-2 voittoon päättyneessä kotipelissä Hämeenlinnan Laura Sinkkonen oli todettu vahvaksi hyökkääjäksi, joten torjunnalla ja puolustuksella oli saatava hänet kuriin.
Ensimmäinen erä oli tiukka ja tasainen. Supin peli lähti hyvin liikkeelle ja syntyi muutaman pisteen kaula, kunnes Hämeenlinna heräsi peliin. Erä jatkui tasaisissa merkeissä loppuun saakka. 23-22 tilanteessa Supi sai kuitenkin puristettua tarvittavat pisteet erävoittoon 23-25. Ensimmäinen erä oli melko tunnustelevaa molemmin puolin, eikä merkittäviä eroja syntynyt millään osa-alueella.
Toinen erä alkoi siitä mihin ensimmäinen jäi. Rinta rinnan edettiin erän puolivälin paikkeille saakka, kunnes Supin peli lähti rullaamaan. Omat virheet saatiin vähenemään ja kun samalla syöttö ja hyökkäys lähtivät paremmin rullaamaan pisteitäkin syntyi. Näillä eväillä erävoitto tuli selkeästi Supille luvuin 16-25.
Kolmanteen erään lähdettäessä päätettiin pitää sama linja ja päästä kotiin ennen yötä. Tiedettiin, että vastustaja antaa varmasti kaikkensa, joten tarkasti täytyy pelata. Taktiikka pitikin hyvin alkuerästä ja Supi sai kerättyä jo viiden pisteen eron. Kuitenkin peli notkahti omien virheiden myötä ja vastustaja päästettiin erään mukaan. Supi kuitenkin sai omasta pelistä kiinni kun vastaanotto ja kenttäpuolustus lähtivät jälleen toimimaan ja Supi otti kaulan, joka riitti loppuun asti. Kolmaskin erä Supille lukemin 20-25 ja samalla koko ottelu 0-3.
Supi pelasi koko pelin kuusikolla Tiina Sainio, Vilma Multisilta, Essi Huhtanen, Noora Siikala, Johanna Hakalahti ja Sanna Simola, liberona Heleena Hietanen, apunaan Aino Prittinen. Kokonaisuudessaan peli oli Supilta tasapainoista esitystä, arkipeliksi tulos oli jopa hyvin positiivinen. Syöttö pysyi pahana koko pelin, torjunta-puolustus toimi ja palloja kaivettiin hyvin peliin. Lisäksi palloja tapettiin rohkeilla ja kovilla hyökkäyksillä. Omia virheitä tuli edelleen paljon ja usein virheet tulivat sumassa, jolloin vastustaja pääsi aina peliin mukaan.
Seuraava ja syksyn alkusarjan viimeinen peli on jälleen paikallispeli, kun 14.12. klo 15:00 Kaukajärven vaparilla vastaan tulee Aitri. Tervetuloa!