Perjantaina 25.10 Supin naiset kerääntyivät Kangasalan lukiolle rankkojen työpäivien jälkeen. Pidempi happihyppely ulkona ja tiivistunnelmainen lämmittely pukkarissa sai virtaa koneeseen. Pallottelussa kyynärpäät kolhivat toisiimme kun Supilaisia oli taas paikalla huimat 13 kappaletta.
Ensimmäinen erä starttasi nihkeästi eikä omaa hyökkäystä saatu rakennettua, ja pallot jotka saimme vastustajan kenttää kohden, niin ne nousivat sieltä vielä peliin mukaan. Supi oli sitkeä ja rupesi välttämään omien virheiden tekemistä ja siinä saatiin jo tulosta vastustajan lukemattomien virheiden vuoksi. Pikkuhiljaa omia onnistumisia rupesi tulemaan ja erä päättyi Supille 18-25.
Toiseen erään pyöräytettiin kentälle uutta verta ja kentän laidalta seuranneet tiesivät tarkasti vastapuolen kentän tyhjät paikat ja rupesivat tiputtelemaan palloa toisensa perään tyhjiin kohtiin, mikä tuotti tulosta. Samalla saimme syötöt suunnattua sinne minne halusimme ja ässiä tippui toisen perään. Erä päättyi 9-25 Supille.
Viimeiseen erään pääsivät vielä loputkin vaihtopenkiltä mukaan, joten pelaamista tuli tasaisesti kaikille. Viimeinen erä jatkui hyvin samalla tavalla kuin toinen erä. Hyökkäämistä kokeiltiin myös hihalyönnin muodossa ja se toimi… saattoi pienen luovuttamisen havaita verkon toiselta puolelta. Peli päättyi lukemiin 0-3 Supille (18-25, 9-25, 10-25).