Lauantaina 18.1.2020 Supin naiset pääsivät starttaamaan vuoden 2020 kotipelit viime kausilta tuttua Lamminpään Korpea vastaan. Kentälle asteli keskitorjujiksi Huhtanen ja Siikala, yleispelaajiksi Hakalahti ja Simola, passariksi tutusti Sainio ja hakkuriksi Lahti. Liberona hääri Hietanen. Päätuomari Rantala vihelsi pelin käyntiin tutusti hieman aiemmin ajassa 16.59.
Ensimmäisen erän pitelemätön hahmo oli Simolan Sanna, jonka monipuoliset hyökkäykset tuntuivat jäävän vastustajan kenttään mistä tahansa paikasta. Kymmeneen pisteeseen kuljettiin tasaisesti, kunnes Huhtasen Essi alkoi dominoimaan syöttöruudussa ja ero kasvoi 20-13 pisteeseen.
Toisen erän hahmo oli kapteeni/valmentaja Huhtanen, jolle passari Sainion oli helppo jakaa passeja tapettavaksi keskeltä toimivan vastaanoton ansiosta. Kolmas erä lähti käyntiin Supin puolelta hieman yskähdellen ja vastustaja pääsi jo 1-4 johtoon. Varakapteeni Outi Ahola päästettiin kentälle, jolloin piste-ero saatiin kirittyä ja lopulta koko ottelu päättyi Supin voitonjuhliin 3-0 (25- 15, 25-22, 25-17).
Kentän pistekuningattaret olivat Huhtanen ja Simola, jotka tekivät jäätäviä ratkaisuja hyökkäyksissä. Erityismaininnan ansaitsee myös hakkurina pelannut Emilia Lahti, jonka kova käsi teki tuhoja niin syöttöruudussa kuin hyökkäyksessäkin.
Kuva: Juuso Koro