Lauantaina 1.2 pelasimme Lp Kangasalaa vastaan. Edellinen kohtaaminen oli meidän eduksi 3-0. Kokoonpanossamme oli Tiina, Sanni, Heppu, Essi, Milla, Noora, Suvi, Outi, Sanna ja Emilia.
Ensimmäisessä erässä kentälle lähti Tiina passaamaan, Heppu liberoksi, Essi ja Milla keskareiksi, Sanna ja Outi yleispelaajiksi ja Emilia Hakkuriksi. Ensimmäisessa erässä pelasimme hyvää omaa peliä alusta alkaen ja näin erä meille 25-8. Toiseen erään lähdimme passari ja keskari vaihdoksella, jolloin Sanni ja Noora tulivat Tiinan ja Millan tilalle. Sanni aloittikin erän komeasti kahdella ässällä, mistä saimme erään hyvän lähdön. Erä pysyi hallinnassamme niin kuin ensimmäinen ja näin erä meille 25-9.
Kolmanteen erään kentälle lähti Sanni passaamaan, Milla ja Noora Keskareiksi, Heppu liberoksi, Suvi ja Outi yleispelaajiksi ja Sanna hakkuriksi. Otteemme alkoi hiukan lipsumaan viimeisessä erässä. Aloimme tekemään omia virheitä, josta Kangasala sai hiukan puhtia peliinsä. Lopulta erä kuitenkin meille 25-19 ja näin ollen koko ottelu meille 3-0.
Kuva: Rami Myllymaa @riiviomaista