Jälleen kerran tiistai-illan treenivuoron sijaan Supin naiset suuntasivat vieraspelireissulle, tällä kertaa Vesilahdelle. Tiedossa oli, että VesVin joukkue syöttää kovaa ja puolustettavakin on, jos meinaa pelistä pisteitä mukaan napata.
Ensimmäistä erää mentiin rinta rinnan 19-19 tilanteeseen asti ja oli jo nähtävissä, että tänään supilaiset eivät helpolla pisteitä kotiinviemisiksi saa. Pallo tuntui pyörivän monessa tilanteessa VesVille ja Supin puolella ei mikään sujunut oppikirjan mukaan. Erän loppua kohden Supin vastaanotto murtui ja erä päättyikin näytöstyyliin VesVin ässään 25-20.
Toinen erä tuntui jatkuvan siitä, mihin ensimmäinen loppui. Vastaanottoa ei saatu kuntoon ja passari Sanni Alanko sai juosta sydämensä kyllyydestä. VesVi pääsi jo 7-1 johtoon ja jotain oli tehtävä. Valmentaja Huhtiranta herätteli joukkuetta vaihdoilla ja Outi Ahola ja Emilia Lahti tulivatkin pirteästi peliin mukaan ja herättelivät muuta joukkuetta mukavasti. VesVi onnistui kuitenkin pitämään oman pelinsä hyvin kasassa ja turvallinen etumatka säilyi aina 21-14 tilanteeseen asti ja samoissa lukemissa Supi turvautui aikalisään. Aikalisän jälkeen pallo alkoi pyörimään supilaisille ja VesVi vuorostaan kaipasi neuvoja aikalisällä, kun peli oli kaventunut jo tilanteeseen 22-18. Aikalisä tuotti tulosta ja VesVi puristi toisenkin erän itselleen lukemin 25-20.
Toisen erän jälkeen kentälle asteli sisuuntunut Supi. Tiedettiin, että oma peli on parempaa, vaikka työpäivä painoikin pelaajien jaloissa. Supi otti reippaan alun erään ja VesVin aikalisälle mentiin tilanteessa 4-8. Erä eteni Supin hienoisessa johdossa aina tilanteeseen 16-16 asti, jonka jälkeen VesVi nappasi vetäjän roolin. Supin hyökkäys pehmeni ja VesVin kentästä ei löydetty tyhjää tilaa millään. VesVi puolusti hienosti ja päätti hyökkäyksiä näyttävästi Supin kenttään. Kolmas erä päättyi tutusti 25-20 ja Supin oli kohdattava kauden ensimmäinen tappio. Tappiosta sisuuntuneena joukkue tekikin jo suunnitelmia tulevien treenien suhteen, vastaanotto ja oma hyökkäyspeli on saatava kuosiin, jotta seuraavassa kohtaamisessa 29.2. saataisiin VesVin peliä horjutettua. Supi haastaa myös kaikki fanit katsomoon kannustamaan Supi voittoon!